IHaven.dk logo

 

 

 

 

Velkommen i haven blomst.gif (902 bytes)

IHaven.dk er et internetsted for havefolket. Her kan man dele sin interesse for have og havebrug med andre.

 

 

I Forum kan du stille spørgsmål og besvare andres spørgsmål om mangt og meget. Forum er indelt i en række kategorier, der medvirker til at gøre diskurssionerne mere emnespecifikke.

 

I Kramboden kan du bytte, købe eller sælge til andre medlemmer af IHaven.dk. Også dette område er inddelt i kategorier.

 

Under links finder du links til andre have relevante steder på internettet.

 

Se et kort over IHaven.dk

 

Søg efter planter i leksikonet. Man kan kun søge efter et enkelt ord, og forekommer dette ord helt eller delvist i en plantes beskrivelse, vil planten blive vis i listen.

 

Søg efter efter ordet:

Medlem i haven blomst.gif (902 bytes)

Enhver kan gratis blive medlem i IHaven.dk. Medlemskabet betyder at man ved hjælp af et pointsystem bliver krediteret for det man måtte bidrage med til IHaven.dk.

 

Der står intet firma eller organisation bag IHaven.dk. Derfor blivet stedet ikke bedre end det brugerne og webmaster gør det til.

 

Under medlemsområdet vil du kunne se det antal point du har optjent og hvordan de er optjent. Du vil også kunne se en samlet oversigt over alle medlemmers optjente point. Der med er der et element af konkurence i pointsystemet.

 

Når et medlem bidrager med noget vil symbolet stå udfor medlemmets navn. Klikker man på symbolet vil man se medlemmets profil.

 

Den seneste måned

Den seneste måned er der tilføjet følgende til IHaven.dk.

 

Artikler: 0
Forumindlæg: 0 indlæg
Kramboden: 0 annoncer
Links: 0
Medlemmer: 0
Leksikon: 0 planter

 

 

IHaven.dk åbnede i august 2000. Derfor vil der være en nogle ting der endnu ikke virker efter hensigten. Der er også altid plads til forbedringer på et internetsted. Har du gode ideer, så skriv endelig et par linier til WebMaster eller opret et indlæg i et af de forum der er oprettet til formålet. (E-mail adressen herover er maskeret for at undgå spam misbrug).

Copyright 2000 Allan Bertelsen
Hits: 456155 Sessions:1706494